Reality in Real Life

Audi Terbabas Rempuh Tembok – Pemandu Maut

image

Jalan Syed Putra
Arah Petaling Jaya
Kuala Lumpur
3 Julai 2014
5 pagi

Nama : Vijay Menon, 25, Taman Perling, Johor Bahru, Johor

image

Impak kemalangan ini, boleh anda lihat sendiri, dan ia memang dipercayai akibat kelajuan yang sangat tinggi.

image

Audi ini dipercayai hilang kawalan sebaik melalui selekoh tajam dari Jalan Syed Putra arah Petaling Jaya berhampiran SM Kuen Cheng.

image

Dan sebaik melalui selekoh ini, Audi terbabas ke kiri dan dipercayai berpusing dan menyebabkan sisi kanan kereta merempuh tembok.

Kereta hampir terbabas ke arah pagar sekolah.

Vijay Menon, 25, maut di tempat kejadian.

Mangsa yang tersepit, dikeluarkan dengan bantuan anggota bomba.

image

Mayat dihantar ke Hospital Kuala Lumpur untuk bedah siasat.

Posted from WordPress for Android

3 Comments

  1. Leong's Gravatar Leong
    11/07/2014    

    Selekoh ini memang bahaya terutamanya malam dan menyampah pada masa tengahari di mana korang boleh tengok berpuluh-puluh kereta besar (Alphard, Vellfire dan mcm-mcm lagi) parking tepi buat traffic jam kerana nak jemput anak balik (Kuen Cheng school).

    • db8's Gravatar db8
      14/07/2014    

      itulah..sekolah tu patut dipindah ke lokasi yg sesuai..situ main road sudah tak sesuai sekarang

  2. bibikbiru's Gravatar bibikbiru
    04/07/2014    

    tak kira merc, proton, toyota, audi, dll……Kalo di bawak dgn laju dan berlaku eksiden, nyawa tetap terbang….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Disclaimer/Penafian

WARNING !
The material on this blog may be offensive, frightening, indecent or objectionable

While every caution has been taken to provide my readers with most accurate information and honest analysis, please use your discretion before taking any decisions based on the information in this blog. Author will not compensate you in any way whatsoever if you ever happen to suffer a loss/ inconvenience /damage because of/while making use of information in this blog.

Loading

Archives

Categories

Malaysia Web Hosting