Reality in Real Life

Dah Dibetulkan Kereta Tu…

Ada yang tanya, takkan kereta tu diangkut macam tu je…!!!

sreSHAziela said…
best jugak kan mandi manda time2 camni.. ala2 mandi hujan gitu.. cume ujan air lah bkn ujan emas..


hehehehe takkan towing kete tu mcm tu je bro.. seram plk tgk..

So, ni foto apabila kedudukan kereta tu dah dibetulkan …

Semoga, tiada lagi yang seram menengoknya…!!!

9 Comments

  1. lol's Gravatar lol
    08/07/2009    

    nasib baik ada gambar tunjuk kereta tu dibetulkan karang seram sampai bila2 la siapa yang komen duu .kekekeke

  2. alidyangon's Gravatar alidyangon
    08/07/2009    

    Bro Sham

    Kereta ni belum pun sambut ulang tahun nya yang Pertama…

    Padan muka perempuan C1N1 tu…

    Lepas ni mula la sibuk cakap 'Paip tu tak betul la… jalan tu tak rata la… ada orang himpit dia la…'

    Masa aku bertugas di Jalan Bandar selama 3 tahun dulu, 99% Pemandu yang kemalangan begini adalah perempuan, kebanyakkannya orang CINA

    (pelik… mengaku Cina tapi passport Malaysia, patutnya Passport dikeluarkan oleh Negara China)

    Alasan biasa dan bodoh:
    "Nak tekan brek…. tertekan minyak…"

    Nota: Minta JPJ Gantung lesen mereka ni selama 400 tahun…

  3. TawTawJer's Gravatar TawTawJer
    08/07/2009    

    Ni towing angkut, lg mahal wo dorang caj.. biasenye angkut krete yg tayar dah takleh nak jalan..

    towing tarik mcm biase.. tarik je.. caj pun x mahal..

    masakla minah tu..

  4. ondscene's Gravatar ondscene
    08/07/2009    

    ogie- pro la kira nya tu…

    resah-keta tu melompat dan melantun, package..

    hapek- byk dia kena bayar macmtu. kat syabas, kat towing, kalau tdk, kena ganti signboard lagi..

    anon- nasib dia baik, sebab roadtax mati tghmlm, so, onsuran masih cover.
    cuma, tak taula mcmana syabas, adakah akan tuntut gantirugi atau tidak

    sreshaziela- mula nak letak jugak foto yg dah betul tu, tapi, pikir byk sgt foto, org boring jugak nak tengok. pro mungkin jugak sebab dia dapat betulkan kereta tu masa atas bodi towing tu.

  5. sreSHAziela's Gravatar sreSHAziela
    08/07/2009    

    hehehee.. sib baik bro amik sekali pix kete tu dah kasi betul…

    tapi klau towing tu bwk kete senget camtu mmg kire pro sgt2 lah kan.. hahahhaa..

  6. Anonymous's Gravatar Anonymous
    07/07/2009    

    brapela kos nak repair camtu. atas bawah

  7. Hapek's Gravatar Hapek
    07/07/2009    

    Wuyoh! klau lagi speed ha, da boleh jadi itu stunt-woman kasi pecah itu signboard! hoyeh! hoyeh!

  8. Resah-Rimas-Rindu-(3R)'s Gravatar Resah-Rimas-Rindu-(3R)
    07/07/2009    

    dorang towing profesional.. takkanla nak dibiarkan krete atas trak menyenget.. yg menakutkan, brape punye speed da prempuan tu bwk langgar paip sampai boleh naik tebing bukit.. krete ni melompat ka melantun..

  9. Ogie's Gravatar Ogie
    07/07/2009    

    Asal boleh aje ek…buat keje….heiii…ni lah dia…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Disclaimer/Penafian

WARNING !
The material on this blog may be offensive, frightening, indecent or objectionable

While every caution has been taken to provide my readers with most accurate information and honest analysis, please use your discretion before taking any decisions based on the information in this blog. Author will not compensate you in any way whatsoever if you ever happen to suffer a loss/ inconvenience /damage because of/while making use of information in this blog.

Loading

Archives

Categories

Malaysia Web Hosting