Reality in Real Life

Kerja Sampingan – Pendapatan RM50 sejam

Taman Melawati
Ampang.Selangor
Pengemis kanak-kanak warga Myanmar.
Pendapatan: Kira-kira RM50/jam
Berita menyusul.
Baru dapat buat posting hari ini, dah ada kes lain pulak..
maaf, saya akan sambung semula entry ini dan byk lagi entry lain yg tertangguh…

4 Comments

  1. Det. James Doakes's Gravatar Det. James Doakes
    10/09/2009    

    Itulah…silap2 depa lagi kaya dari kita….

    Kalau saya, saya aim dulu…mana dia diam…tengok kekayaannya…pastu aim kat mana dia beroperasi, pastu panggil member…kasik 'kutip' itu mamat!!!!

  2. ondscene's Gravatar ondscene
    08/09/2009    

    hani3- kalau 10 jam sehari, dah dapat RM500, kali sebulan 30 hari. maknanya dapatla RM15ribu…

    mizzyn- kalau semua pakat buat kerja sampingan ni, saper pulak yg nak bagi duit tu kat kita…

  3. mizzyN's Gravatar mizzyN
    08/09/2009    

    wau, lagi mahal daripada rate kami claim ot.

  4. h4ni3's Gravatar h4ni3
    08/09/2009    

    wowww.. rm50/hour..lagi mahal drp gaji doktor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Disclaimer/Penafian

WARNING !
The material on this blog may be offensive, frightening, indecent or objectionable

While every caution has been taken to provide my readers with most accurate information and honest analysis, please use your discretion before taking any decisions based on the information in this blog. Author will not compensate you in any way whatsoever if you ever happen to suffer a loss/ inconvenience /damage because of/while making use of information in this blog.

Loading

Archives

Categories

Malaysia Web Hosting