Reality in Real Life

Pertandingan Mencipta Banner/Logo/Slogan – Tarikh Tutup Dilanjutkan

Saya menerima banyak penyertaan bagi pertandingan ini.

Berikut pecahan mereka yang menghantar penyertaan

Banner – 78 penyertaan

Logo – 49 penyertaan

Slogan – 35 penyertaan

Bagaimanapun, tiada yang benar-benar menepati seperti konsep sebenar blog ini.

Oleh itu, saya terpaksa melanjutkan tarikh tutup penyertaan kepada: 30 April 2009 untuk semua pertandingan.

Hampir kesemua peserta menghantar ciptaan mereka berkonsepkan kemalangan termasuk slogan.

Blog ini sebenarnya lebih dari itu dan anda boleh baca pada penerangan di bahagian kanan blog ini.

Bagaimanapun, hadiah pertama adalah seperti dinyatakan untuk ciptaan Banner, manakala hadiah-hadiah lain akan diumumkan untuk dibahagikan antara kategori.

Syarat lain adalah sama seperti yang diumumkan sebelum ini dan paling penting, anda mestilah juga mempunyai blog/website sendiri.

Salam
ondscene.sham

3 Comments

  1. ciksenyum's Gravatar ciksenyum
    03/04/2009    

    erm…rasa mcm nk join jer contest ni tp…bila tgk syarat…

    1- Rekaan adalah menggunakan hanya foto-foto yang tersiar di dalam blog ini…

    camne nk reka, nk scroll ke bawah pon dh takut. harhar…
    nway…to the owner of this blog…
    you must be a very brave person…
    bole amek gmbr, simpan n publish kat sini…
    fuhhh…

  2. usain bolt's Gravatar usain bolt
    31/03/2009    

    Slogan : MEMANDU BERHATI-HATI JIKA ANDA TAK MAHU JADI BAHAN DALAM BLOG INI..

  3. Hazrey's Gravatar Hazrey
    30/03/2009    

    nah.. untuk mereka yang berhajat:

    SLOGAN Untuk Pertandingan ni:

    REAL PICTURES, REAL EVENTS.

    atau: We tell the story.

    atau: Caught On Camera. <– aku suka yang ni. Huhu.

    atau: Kami Lebih Cepat Dari Tow Truck. Hahah

    Kalau menang, aku nak mintak percent. Huhu. Sorry sham. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Disclaimer/Penafian

WARNING !
The material on this blog may be offensive, frightening, indecent or objectionable

While every caution has been taken to provide my readers with most accurate information and honest analysis, please use your discretion before taking any decisions based on the information in this blog. Author will not compensate you in any way whatsoever if you ever happen to suffer a loss/ inconvenience /damage because of/while making use of information in this blog.

Loading

Archives

Categories

Malaysia Web Hosting